WIN! de HTC Desire 820

UPDATE: De winnaar van de HTC Desire winactie is Barry Regelink uit Zwartsluis. Barry gefeliciteerd!

Zit je een beetje in de gadgets en volg je het nieuws, dan weet je waarschijnlijk alles van de nieuwe HTC Desire 820. Het nieuwe mid-range toestel van het Taiwanese merk werd vorig jaar september op de IFA in Berlijn gepresenteerd en nu mogen wij er één weggeven!

Ben je dus je telefoon al een paar weken kwijt en onderhoud je je contacten alleen nog maar via Facebook omdat je het geld voor een nieuwe gewoon niet hebt liggen? Of beter nog, wacht je al sinds september op deze mobiel, blijf dan nog even hangen.
htc-03a
De Desire 820 is het nieuwe mid-range toestel van HTC (€399). Naast de stijlvolle behuizing van policarbonaat, valt het design nog meer op door de tweekleurige unibody. Met kleuraccenten rond de camera, flitser en knoppen. De telefoon is voorzien van een 8 megapixel frontfacing cam voor de perfecte selfie en een 13 megapixel camera aan de achterkant zodat je je vriendin er ook leuk op kunt zetten. Ook is het één van de eerste toestellen op de markt met een 64-bit camera. Het 5.5-inch beeldscherm zorgt voor een comfortabele kijkervaring.

Leuk detail is dat MADPAC in Blinkfeed – de newsfeed van HTC – is opgenomen. Ben je dus de winnaar van deze mooie weggeefactie, beloof ons dan op voorhand in ieder geval dat je MADPAC direct na installatie in je favorieten zet.

Wil jij de HTC Desire winnen? Het enige dat je hoeft te doen, is een mailtje sturen* naar redactie@madpac.nl, onder vermelding van ‘HTC x MADPAC’Vermeld in het mailtje wel je volledige naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum, zodat we het toestel direct kunnen opsturen als je de winnaar** bent. Succes!

*Als je meedoet aan deze actie schrijf je je ook automatisch in voor de MADPAC Nieuwsbrief.
** De winnaar wordt maandag 2 maart 2015 bekendgemaakt in deze post.