MADNESS! – Win 10 weken een personal trainer

De MADPAC Holiday Madness van afgelopen week was een groot succes. We ontvingen erg veel reacties en op dit moment worden de winnaars uitgezocht. Voor we deze bekendmaken hebben we echter nóg iets om weg te geven, een Madness Bonus om het nieuwe jaar goed mee te beginnen.

Met deze Madness Bonus kun je direct je goede voornemens voor 2015 extra kracht bijzetten. Zeg maar een soort stok achter de deur. We mogen namelijk van Fitmo 5x een personal trainer weggeven voor de duur van 10 weken t.w.v. €150. En dat betekent dat 5 van jullie het nieuwe jaar heel erg goed gaan beginnen.
fitmo
Geen normale personal trainer, maar eentje die je begeleidt via de Fitmo fitness-app. Het proces loopt dan wel via een app op je mobiel, aan de andere kant van de lijn staat een echte personal trainer naar keuze, die speciaal voor jou een plan op maat maakt.

Niet alleen is er via de app constant begeleiding en evaluatie, in verhouding is het hebben van een persoonlijke begeleiding op deze manier een stuk betaalbaarder dan je bent gewend. Niet overtuigd? Dan moet je juist meedoen aan deze actie, dan kun je het zelf aan den lijve ondervinden. We horen graag over een maand of drie of het voor je heeft gewerkt en je je overtollige feestdagenkilo’s kwijt bent.

Wil jij 10 weken personal training winnen? Het enige dat je hoeft te doen, is een mailtje sturen* naar redactie@madpac.nl, onder vermelding van ‘MADNESS Fitmo’Vermeld in het mailtje wel je volledige naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum, zodat we direct kunnen aanmelden als je één van de MADNESS winnaars bent. Succes!

*Als je meedoet aan deze actie schrijf je je ook automatisch in voor de MADPAC Nieuwsbrief.