Win deze MINI!

Begin december kreeg MADPAC’s Rik de opdracht van de Staatsloterij om drie Oud & Nieuw-outfits te scoren. Ze gaven ‘m één van de 250 MINI’s mee die je op oudejaarsavond kunt winnen, waarmee Rik op bezoek ging bij drie MADPAC-vrienden voor wat inspiratie. Check de video hierboven en ga voor stijlvol, casual of feestelijk. Dat laatste is, zoals je zult zien, een understatement.

De eerste stop was, hoe kan het ook anders, de P.C. Hooftstraat. Daar gingen we langs voor de meest stijlvolle Oud & Nieuw outfit, een klassieke smoking bij Oger. Daar was mede-eigenaar Sander Lusink om Rik een smoking aan te meten. Een waanzinnig goede en complete smoking, inclusief schoenen, shirt en strik voor maar €598.

Omdat er ook de kans bestaat dat Rik besluit deze Oud & Nieuw naar een huisfeest te gaan – meestal toch de mooiste feestjes – ging hij langs bij Mara van Ganbaroo PR, op zoek naar een iets meer casual outfit, maar allesbehalve alledaags.

Look 1
Polo Samsøe & Samsøe, €59
Zwart jasje Mayn, €500
Suede broek Samsøe & Samsøe, €539
Schoenen Vans, €75

Look 2
T-shirt Samsøe & Samsøe, €59
Blauw jasje Mayn, €490
Suede broek Samsøe & Samsøe, €539
Schoenen Vans, €75

De laatste outfit – omdat plannen altijd uit de hand kunnen lopen – is wat feestelijker. Perfect als het uiteindelijk toch een clubavondje wordt. Omdat MADPAC’s style director Pedro Dias wel van een feestje is, vroeg Rik hem een bijpassende outfit te scoren. Pedro trok een paar Opposuits uit de kast en de Starring bleek de perfecte passende keuze. Een complete party suit voor €69,95.

Met één van deze outfits loop jij er in in ieder geval goed bij op oudejaarsavond, maar er waren nog twee MINI’s op pad voor een opdracht. Eén van Bright die op zoek gingen naar toffe gadgets voor op je verlanglijstje en een MINI van Skoften met als taak het vinden van de beste hotspots om het nieuwe jaar in te luiden.

En dat allemaal met de nieuwe MINI waarvan de Staatsloterij er 250 weggeeft op 31 december. Het totale prijzenpakket bestaat trouwens uit ruim €67 miljoen, met een hoofdprijs van €30 miljoen. Waar we op zich ook geen nee tegen zouden zeggen. Koop jouw Oudejaarslot hier en doe mee!