TV-tip BBC’s The Trip – trailer

BBC’s The Trip is terug op vrijdag 4 april. Wat is The Trip vraag je? Doe jezelf een plezier en volg deze komedie, je zult er geen spijt van krijgen. Steve Coogan en Rob Brydon verruilen het Engelse platteland deze keer voor Italië. Niet overtuigd? Bekijk de trailer hierboven en de clip hieronder en je bent om.

Het tweede seizoen volgt hetzelfde stramien als de eerste uit 2010. Om indruk te maken op zijn Amerikaanse vriendin en foodie accepteert Coogan een krantenopdracht om een culinaire tour te maken door het noorden van Engeland. Ze besluit echter een pauze in te lassen en dus neemt Coogan vriend Rob Brydon mee. Alleen is ook maar zo alleen. Laat de middelbare leeftijd-hilariteit maar komen.

De grotendeels geïmproviseerde serie leunt vooral op de vriendschap, maar toch ook concurrentie tussen de twee. En imitaties, heel veel imitaties. Fictie, maar wel gebaseerd op een versie van hunzelf. Deels Curb Your Enthusiasm, deels Masterchef.

Hun roadtrip langs Italiaanse restaurants zal niet anders zijn. Nog steeds proberen de twee elkaar af te troeven, hebben een problematisch privéleven en strijden om de beste Michael Caine-imitatie. Zoals je hieronder kunt zien. Aanrader.