Star Wars hoverbike kan over 3 jaar van jou zijn, de Aero-X

Als je altijd al je eigen hoverbike wilde hebben, dan is de Aero-X van Aerofex perfect voor je. Een zwevende motor, daar kun je deze creatie het beste mee vergelijken en het mooiste: over drie jaar is-ie klaar. 

Dus geen vage beloftes of eindeloze concepten. Je moet daarvoor wel $5.000 aanbetalen met een verwachte verkoopprijs van $85.000 exclusief belastingen. De Aero-X kan maximaal drie meter van de grond komen door middel van de afgeschermde wieken en heeft een topsnelheid van 72 km/u. Totdat we gewend zijn aan zwevende Star Wars-voertuigen is dat snel genoeg als je het ons vraagt.

Je gebruikt hem precies als een motor of jetski. Leunen naar welke kant je op wil en je gashendel doet de rest. Er is ook een airbag optie waar de Aero-X volledig wordt bedekt. Hopelijk heb je hem niet nodig, al zal het er wel hilarisch uitzien.

Op dit moment zijn ze aan het testen, zoals je kunt zien in de video hierboven. Het duurt dus nog even voordat ze de eerste exemplaren uitleveren, maar je kunt je bestelling al plaatsen.

Meer? Bekijk ook:

– HOVERBOARD UIT BACK TO THE FUTURE NU ECHT?