Sexy verpleegster doet ‘testikelonderzoek’ op straat voor goed doel

We kennen ze nog van Klaarkomen voor het goede doel, waar voorbijgangsters op een Sybian gingen zitten en daarmee geld inzamelden. Nu zijn de mensen van YouTube-kanaal Simple Pickup terug met een nieuw goed doel. En dit gaat een stuk verder. Een heel stuk verder.

Om het bewustzijn te vergroten van zaadbalkanker – ja, het is geen fijn onderwerp voor de vrijdagmiddag – ging een stel YouTubers de straat op en bood gratis onderzoeken aan.

Niet door een 58-jarige arts, maar door een meisje in een sexy verpleegstersoutfit. De aanleiding is serieus, maar het is prachtig om te zien hoe ongemakkelijk sommige mannen reageren als de ‘zuster’ ook echt met d’r handen hun broek ingaat.

En een paar gasten die zich kapot lachen en zichtbaar genieten van het intieme onderzoek. De mensen van YouTube-kanaal Simple Pickup gaven $100 dollar aan het Kankerfonds, iedere keer als een nietsvermoedende voorbijganger het gratis ‘onderzoek’ liet doen.

Daar houdt het overigens niet op. Voor elke 100.000 views op YouTube doneren ze nog eens $100. De clip is viral gegaan met ruim vijf miljoen, dus als onze hoofdrekenskills ons niet in de steek laten, is dat al een nette $5.000.