Rockstar Games komt met derde trailer Red Dead Redemption II

Eindelijk is er weer Red Dead Redemption II nieuws en wel in de vorm van een nieuwe trailer. Eerder deze week werd hij aangekondigd en gisteren aan het eind van de middag verscheen hij dan online. Inderdaad, deze mag je niet missen!

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

En dan bedoelen we niet alleen de trailer, maar natuurlijk vooral ook de game zelf die verschijnt op 26 oktober van dit jaar. In Red Dead Redemption II vertellen de makers van Grand Theft Auto een verhaal dat zich afspeelt in 1899, het einde van het wilde westen in Amerika en waarin de vertegenwoordigers van de wet de laatste outlaws opjagen. Voor hen is het overgeven of de dood.

Na een mislukte overval in het stadje Blackwater zijn Arthur Morgan en de Van der Linde gang genoodzaakt te vluchten. Met de overheid en bountyhunters op de hielen zijn ze genoodzaakt te roven, stelen en te vechten om te overleven. Als de bende uit elkaar dreigt te vallen komt Arthur voor een keuze te staan. Z’n eigen idealen of trouw aan de bende die hem opvoedde.

De nieuwe open wereld game van Rockstar ziet er waanzinnig uit en als hij maar half zo goed wordt als het voorgaande deel, dan kijken we uit naar een fantastisch najaar en de ontwikkelaar van GTA kennende, komt dat wel goed. Check ook zeker de twee trailers van de game hieronder die al eerder verschenen!