MADPAC interviewt American Made’s Doug Liman

Gebaseerd op het ongelooflijke verhaal van drugssmokkelaar Barry Seal gaan Tom Cruise en regisseur Doug Liman de drugshandel in. Cruise is in topvorm als de roekeloze piloot Seal die door de CIA wordt geronseld om ze te helpen met hun strijd tegen het communisme in Midden- en Zuid-Amerika. Tussendoor komt ‘ie echter ook in contact met andere lucratieve handeltjes. Voordat hij het weet, werkt hij voor zowel de CIA, DEA als het Medellin-kartel. “Meesterlijke combinatie,” vertelt regisseur Doug Liman ons tijdens een exclusief interview in Londen.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Een zeldzaamheid in het filmlandschap van nu. Een waargebeurd verhaal, grote sterren en een nog groter budget waar geen franchise of superheld aan te pas komt. Verfrissend, grappig en vol energie dat overgaat in een thriller.

Regisseur Doug Liman houdt wel van een uitdaging. Of het nu gaat om onafhankelijke films als Swingers en Go of peperdure blockbusters als The Bourne Identity. Hij benadert ze in ieder geval compleet hetzelfde, vaak tot grote ergernis van de studiobazen. Want ze blijven Liman vragen.

American Made draait nu in de bioscoop.

Schermafbeelding 2017-10-06 om 11.48.11