Jesse Eisenberg onverwachts getrainde killer in American Ultra

Voordat we Jesse Eisenberg zien verschijnen op het witte doek als de slechterik Lex Luthor in Batman vs Superman: Dawn of Justice , ontdekt hij eerst nog even dat hij een geheim agent is. 

Het rustige leventje van stoner Mike (Jesse Eisenberg) en zijn vriendin Phoebe (Kristen Stewart) bestaat uit wat saaie bijbaantjes en regelmatig een flinke teug van het groene goedje. Wat hij echter niet weet, is dat hij stiekem deel uitmaakt van een select groepje zeer dodelijke ‘sleeper agents’. Wanneer hij wordt geactiveerd en de herinneringen langzaam boven komen drijven, beseffen de twee al snel dat ze in een compleet gestoorde samenzwering zijn beland. Ze slaan op de vlucht, waarop de regering Mike uit de weg wilt ruimen. Makkelijker gezegd dan gedaan…

Bijrollen in de actiekomedie zijn onder andere weggelegd voor Connie Britton, Walton Goggins en Topher Grace. Nima Nourizadeh regisseerde, na het veelbesproken Project X, het bloederige zooitje naar een scenario van Max Landis die eerder Chronicle op papier zetten.

Het resultaat zie je vanaf 27 augustus in de Nederlandse bioscopen. Voor nu moet je het doen met deze trailer.