Idioot bouwt ultieme mancave onder z’n achtertuin

Een eigen mancave, daar droom je toch van? YouTube-legende Colin Furze in ieder geval wel. Puur en alleen uit angst voor de apocalypse. Eerder liep hij al met magneetschoenen over het plafond en maakte hij een eigen jet-aangedreven go kart. Nu heeft hij zichzelf wéér overtroffen. Zijn mancave is by far het coolste dat je vandaag ziet.

In de laatste vier filmpjes van de beste uitvinder aller tijden, zoals Colin zichzelf noemt, liet hij zien hoe hij zijn mancave heeft gebouwd. Met al dat zware werk, van beton storten tot het opzetten van de stalen muren, heeft Colin eindelijk zijn kinderdroom werkelijkheid gemaakt.

In zijn nieuwste filmpje leidt hij je rond in deze ultieme mancave. Uiteraard op de lijpe manier waarop je dat van Colin gewend bent. Zoals het hoort bij een mancave kun je via een luik naar binnen. Als je eenmaal in de bunker bent, begeef je je in een drie meter diepe ruimte van vijf bij zes. Deze waanzinnige bunker is van alle gemakken voorzien en heeft zelfs een beveiliging voor indringers. Overbodig? Als je het aan Colin vraagt is niets overbodig.