Gast in badpak danst op ‘Chandelier’ in Ikea

Het lijkt wel een ware hype te worden… Mannen die vol zelfvertrouwen dansen op ‘Chandelier’ van Sia. We zagen een paar weken geleden deze gast al halfnaakt de sterren van de hemel dansen en ook nu kunnen we lachend het nieuwe jaar in met deze idioot.

In een badpak met kleurrijke kerstverlichting – oh, en vergeet vooral de übercoole, rode strik op z’n achterwerk niet – gaat Scott Nelson helemaal los in zijn lokale Ikea. De behoorlijk indrukwekkende dansroutine verrast niet alleen ons, maar ook de klanten van de Zweedse meubelgigant. Van showroom tot parkeerplaats en magazijn, overal toont deze waaghals zijn dansskills. Check snel de lachwekkende performance van deze dude in zijn persoonlijke dansstudio hierboven.

Voor de liefhebbers is hieronder nog een malloot te bewonderen die na het verliezen van een weddenschap zich helemaal inleeft in de choreografie.

En eerlijk is eerlijk, Jimmy Kimmel en Guilermo moeten nog even oefenen willen ze in de buurt komen van deze jongen in zijn huidkleurige badpak.