Door de Arrow Smart Go-Kart wil je weer jong zijn

Natuurlijk hadden we zelf vroeger ook niks te klagen en hoefden we het vroeger niet – net als onze ouders – enkel te doen met een hoepel, een stok, een blikje en wat steentjes. Toch kunnen we er niet omheen dat het speelgoed van tegenwoordig is geëvolueerd tot iets waar we vroeger niet eens van durfde te dromen…

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

De Arrow Smart Go-Kart is weer zo’n voorbeeld. Niet alleen ziet het apparaat er te gek uit, het is controleerbaar met je smartphone. Hiermee kun je de maximum snelheid afstellen en het gebied waarin gereden kan worden. Natuurlijk allemaal om je kind van de ‘toekomst’ veilig van z’n nieuwe hebbeding te kunnen laten genieten. Het apparaat heeft overigens geen plastic feel en is voorzien van rubber wielen. Geen troep dus. Op één acculading kan tot veertig minuten worden gereden met een maximum snelheid van 20 kilometer per uur.

werr

Hoe dat in de praktijk werkt zie je in de video hierboven en zeg nou zelf, die had jij vroeger toch ook gewoon willen hebben. Voor $999 is hij alsnog van jou.