Denzel neemt wraak in The Equalizer – trailer

Denzel Washington gaat weer op de wraaktoer. Hij deed het al eerder in Man on Fire, maar met Antoine Fuqua achter de camera kan dit wel eens voor een verrassing zorgen. Fuqua zorgde er immers voor dat Denzel een Oscarnominatie kreeg voor Training Day

The Equalizer gaat over een voormalig geheimagent, Robert McCall (Denzel Washington). McCall zette zijn eigen dood in scene om een rustig leven te leiden in Boston. Wanneer hij een jonge prostituee (Chloë Grace Moretz) probeert te redden, krijgt hij problemen met de Russische maffia. Vanuit wraakgevoelens en om boete te doen voor de zonden uit zijn verleden, gaat hij als privédetective ‘The Equalizer’ te werk om recht te zetten wat krom is en bij te springen waar de wet tekortschiet.

Veel keiharde gevechten, schieten en Denzel die too cool for school is en doet. The Equalizer draait vanaf 25 september in de bioscoop. De eerste recensies zijn nog niet eens binnen, maar filmmaatschappij Sony heeft genoeg vertrouwen in de film, want ze zijn namelijk al bezig met het vervolg.

Meer zien? Bekijk ook:

KINGSMAN: THE SECRET SERVICE – TRAILER

NIEUWE TRAILER VOOR NOLAN’S INTERSTELLAR

PHILIP SEYMOUR HOFFMAN GAAT DUITS IN A MOST WANTED MAN