9 Verwoestende missers van celebs op tape

Als je rijk en beroemd bent, dan zijn er altijd mensen die je neer willen halen. Maar waarom zou je ze het op een dienblaadje presenteren? Zo werd Justin Bieber onlangs betrapt op een oude video waarin hij racistische opmerkingen maakt. Er was sprake van dat dit zijn carrière zou verwoesten; wij kunnen er alleen maar op hopen… Tot die tijd 9 celebs die zelf voor hun eigen ondergang tekende, op tape.

1. Justin Bieber
Alsof hij niet al vervelend genoeg was dook er onlangs een video op van de zanger die nogal pittige racistische opmerkingen maakt. We zijn allemaal jong geweest en hebben domme opmerkingen gemaakt, maar grappen maken over het n-woord en de KKK… Hoe achterlijk kun je zijn.
justinbieber

2. Michael Richards
Je weet wel, Kramer uit Seinfeld. De stand-up komiek kreeg wat opmerkingen naar z’n hoofd tijdens een optreden en vloog compleet uit de bocht. Ook weer van die fijne racistische uitlatingen van een gefrustreerde komiek die Seinfeld nooit heeft weten te overtreffen.
michaelrichards

3. John Galliano
Van 19 Dior collecties per jaar naar 0. Zo snel kan het gaan. Galliano werd gefilmd toen hij in een café antisemitische opmerkingen maakte. Sindsdien is hij bezig met een comeback, maar meer dan een Russisch cosmetisch label L’Etoile kunnen we niet vinden.
johngalliano

4. Donald Sterling
Eén van de meer recente voorbeelden. De miljardair en eigenaar van basketballteam LA Clippers vertelde zijn minnares om niet met donkere mensen om te gaan of ze mee te nemen naar wedstrijden. Het leidde tot een boete van $2,5 miljoen en levenslang verbod van de NBA. Donald Sterling zegt nog steeds dat hij geen racist is.
donaldsterling

5. Kate Moss
Toen het Engelse Daily Mirror beeld in handen kreeg van een cocaïnesnuivende Kate Moss lieten labels als H&M, Chanel en Burberry haar vallen als een baksteen. Toch is ze een schoolvoorbeeld van een wederopstanding. Na een afkickkliniek steeg ze snel weer naar de top en verdient zo’n 9 miljoen dollar per jaar.
katemoss

6. Sarah Palin
Oke, niet per se carrière zelfmoord, want ze komt nog steeds op tv, maar het kostte haar wel een gooi naar het Witte Huis. Wat precies? Toen ze in een interview met zender ABC zei dat ze Rusland vanaf haar huis kon zien.
sarahpalin

7. Alec Baldwin
Hij heeft nog steeds een redelijke carrière, maar deze voicemail bevestigde wat veel mensen dachten: Baldwin is nogal een sukkel. In de voicemail scheldt Baldwin zijn 11-jarige dochtertje uit voor van alles en nog wat. Cursusje ouderschap?
alecbaldwin

8. Ashley Simpson
Het zusje van Jessica Simpson mocht in 2004 optreden bij Saturday Night Live, maar ging aan de slag met een compleet ander liedje. Gegeneerd deed ze een dansje en vluchtte van het podium.
ashleysimpson

9. Richard Nixon
Een klassieker om mee af te sluiten. Niet een van de meest sexy video’s, maar wel een van de grootste politieke schandalen ooit. Nixon werd opgenomen toen hij het had over het Watergate-schandaal en zijn rol in het geheel. Hij werd daardoor de enige Amerikaanse president die aftrad.
nixon

Meer zien? Bekijk ook:

– CELEBS REAGEREN OP MEAN TWEETS

– BEROEMD BINNEN 5 MINUTEN, BRETT COHEN DEED HET

– SETH ROGAN: JUSTIN BIEBER IS A PIECE OF SHIT!