Nieuwe Honda-reclame maakt jou de regisseur

Het komt niet vaak voor dat een tv-reclame jou de regisseur laat spelen. Honda heeft het slim aangepakt, want hoe lanceer je een nieuwe model voor twee verschillende doelgroepen? Je pakt ze gewoon allebei en het resultaat is een nieuwe manier van interactieve marketing.

De video start meteen. Je wordt meegesleurd in het dubbele leven van de chauffeur en je kunt tegelijkertijd z’n brave leven overdag meemaken of z’n criminele activiteiten ’s nachts. Met je R-toets op je toetsenbord switch je tussen de twee kanten. Het heeft allemaal wat weg van Drive. Zowel qua beelden als muziek.

Natuurlijk is de zwarte Honda Civic Type R cooler, maar de nieuwe witte Honda Civic Hatchback ziet er ook niet verkeerd uit. En ach, met een beetje klikken op die letter ‘R’ wordt alles vet.

De Honda Civic is te koop vanaf €20.000. Mocht je een dubbel leven leiden dan kun je vanaf €28.000 de eigenaar worden van de Honda Civic type R. Boek alvast een test rit op de officiële website.

Wil je de complete interactieve ervaring? Bekijk hier de video. Eén kanttekening: de link werkt alleen op je laptop of desktop.