New Era Japan en Whiz limited komen met de meest stijlvolle backpack ooit

Dat we bij MADPAC groot fan zijn van onze The North Face tassencollectie mag duidelijk zijn, maar deze stijlvolle variant van een backpack van New Era Japan en Whiz Limited maakt ons toch wel erg hebberig.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Deze backpack doet het namelijk niet alleen heel erg goed in de outback, ook in steden als New York, Londen en Parijs kun je hier prima bij een 5 sterren hotel mee aankloppen. De backpack maakt onderdeel uit van Whiz Limited’s herfst/winter 2017 collectie en is gemaakt van ballistisch nylon voor de gehele core en bovenkant van de tas. De bodem daarentegen is afgewerkt met premium suède. De metalen gespen en de gepersonaliseerde metalen plaat maken het desig af. De tas gaat omgerekend zo’n €150 kosten en is vanaf 2 januari verkrijgbaar in Japan… Dat wordt dus zoeken naar een goede onlinewinkel.

new-era-whiz-limited-backpack-008 new-era-whiz-limited-backpack-007 new-era-whiz-limited-backpack-006 new-era-whiz-limited-backpack-005 new-era-whiz-limited-backpack-004 new-era-whiz-limited-backpack-003 new-era-whiz-limited-backpack-002 new-era-whiz-limited-backpack-001