MADPAC’s On Top of the World

Het kan nu nog net zonder, maar de dagen dat je weer een jas nodig hebt zijn er sneller dan je denkt. Wat zijn de nieuwe silhouetten van deze herfst? MADPAC’s style director Pedro Dias stelde een paar toffe looks voor je samen en schoot deze waanzinnige serie met topfotograaf Ruud Baan.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Van Nederlandse designers als Jan Boelo tot internationale topmerken als Filippa K, Alexander Wang, Hugo Boss, Hackett, Drykorn en Acne. Je kunt het dus zo duur maken als je zelf wilt, maar het kan ook heel betaalbaar blijven als je er een beetje up-to-date wilt uitzien deze herfst.

Zoals gezegd is de serie is geschoten door topfotograaf Ruud Baan. Hij schoot eerder voor de grootste en meest toonaangevende mannenbladen van Nederland en deed campagnes voor onder meer Coca-Cola en Mini. Baan zag je al een keer eerder op MADPAC met de spectaculaire shoot Come Fly with Me.

DIA-1-ruudbaan-fw16 DIA-2-ruudbaan-fw16- DIA-3-ruudbaan-fw16- DIA-4-ruudbaan-fw16- DIA-5-ruudbaan-fw16 DIA-6-ruudbaan-fw16- DIA-7-ruudbaan-fw16 tamplate-madpac-credits-Ruudbaanfw16-