Dolce & Gabbana komt met Intenso pour homme

Twintig jaar geleden bracht Dolce & Gabbana hun eerste mannengeur op de markt onder de naam Pour Homme, gericht op de elegante en levenslustige man. Nu, in 2015 komt het Italiaanse modehuis met een nieuwe geur, Intenso.

Voor diezelfde man, maar dan van nu. Gericht op mannen met een sterk karakter en die niet bang zijn om hun emoties te tonen. Zelf zeggen Domenico Dolce en Stefano Gabbana hierover: “De verfijning van de Dolce & Gabbana man draait om oprechtheid. Hij is sterk, maar ook in staat om zijn zwakheden te tonen. Hij is knap, modern en vol levenslust, net als Intenso, de geur die we aan hem opdragen.”

Intenso is een houtachtige geur met frisse waternoten en groene accenten van basilicum en lavendel. Zoals de naam zegt is de geur behoorlijk intens en tegen het zoete aan. Dit zonder direct vrouwelijk te worden. De droge extracten van zemelen en hooi in combinatie met ladumhout, sandelhout en cipres, houden de geur mannelijk.

De eau de parfum van Intenso komt in een donkere, klassieke, sobere flacon van 40, 75 en 125 milliliter voor respectievelijk €53, €68 en €94.

Tevens is Intenso als shower gel, deo stick en aftershave lotion te koop voor €28, €28 en €68.