Denali – fleece van toen voor de avonturier van nu

Het is een klassieker. Niet alleen bij de The North Face, maar in de totale outdoorcultuur. Het origineel verscheen in 1988 op de markt en is nu dus weer terug. We hebben het over de Denali.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Een kledingstuk dat goede prestaties combineert met de stijl van toen.  De Denali-fleece-lijn. Destijds was deze lijn boordevol fleece-items revolutionair. De  Denali-lijn maakt nu zijn comeback, vernieuwd voor het leven in de stad, maar met dezelfde kenmerkende technische eigenschappen, retro styling en heldere kleuren. Ooit bedoelt om mee de natuur in te gaan en nu gericht op de  urban explorer die uit is op avontuur.

Denali veroorzaakte in 1988 voor het eerst een ware technologische revolutie op het gebied van fleece. Toen werd de fleecestof geïntroduceerd in de  Mountain  Jacket en gedragen door de pionies  Todd  Skinner en Paul  Piana  tijdens hun eerste vrije beklimming van de  Salathe  Wall in  Yosemite.

Tim Hamilton, Global Creative Director van The North Face: “Ik denk dat geen enkel kledingstuk de authentieke  outdoor cultuur zo vertegenwoordigt  als de  Denali. Het is synoniem aan The North Face en doorstond de test om een legendarisch item te worden. Rebels en pionierend van karakter, voor de moderne stedelijke avonturier.”   Ga naar de website voor meer info.