Columbia herintroduceert limited edition ‘Empire Strikes Back’ Parka’s

The Empire Strikes Back is nog steeds onze favoriete Star Wars. De shoot schijnt erg bruut te zijn geweest, vooral de sneeuwopnames in Noorwegen die moesten staan voor de ijsplaneet Hoth. Columbia sportswear zorgde ervoor dat de cast en crew warm bleven en die crewjacks zijn nu opnieuw uitgebracht.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Dus scheur die Tauntaun nog niet open om warm te blijven deze winter. De limited edition Columbia Star Wars Empire Crew Parkas zijn geïnspireerd op de parka die de crew droeg, maar heeft nu een kleine update gekregen in de vorm van Omni-Heat belijning, een waterbestendige en ademende buitenkant met 200g isolatie. Leuk detail is dat de parka ook geen ‘Star Wars’ schreeuwt. Behalve een Darth Vader-logo en de filmcoördinaten in de belijning is dat het ongeveer.

Je kunt ‘m eventueel nog customisen met crew- en naam-patches en als je geld over hebt met een handtekening van Luke Skywalker zelf. Daarvan zijn er 30 met een prijs van $1.980. De ‘gewone’ limited edition Columbia Star Wars Empire Crew Parka kost je $500 als ze op 7 december online komen.