Bierproof – Adidas München ‘Oktoberfest’

Als merk uit Beieren kun je Oktoberfest natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Adidas komt daarom met een speciale Oktoberfest-uitvoering van hun München-sneaker. En ze beloven dat ‘ie kots- en bierproof is.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Dit door de speciale DPBR-coating, maar voor €199,95 die de adidas München Oktoberfest gaat kosten hoeven wij het niet per se te testen. Hoe dan ook is het wel een leuke extra. De sneaker is verder geïnspireerd op de bekende Lederhosen met goed leer en een binnenzijde die een rood-wit ruitjespatroon heeft en weer verwijst naar de shirts die de hardcore Oktoberfest-gangers dragen.

Verder staat er nog ‘Prost’ op de zijkant van de schoen en heeft de hiel een patroon die je ook meestal op de Lederhosen terugvindt. Lekker kitsch, maar net subtiel genoeg om er mee weg te komen. De adidas München Oktoberfest is vanaf 2 september te koop voor €199 bij geselecteerde Duitse adidas-retailers of via deze site.

adidas-munchen-oktoberfest-03 adidas-munchen-oktoberfest-04 adidas-munchen-oktoberfest-05 adidas-munchen-oktoberfest-02 adidas-munchen-oktoberfest-01