Approved Sneakers in Amsterdam Roest

Afgelopen weekend verzamelde sneakerliefhebbers zich rondom het Approved Sneaker Event. Exclusieve sneakers in alle kleuren en maten. Bezoekers die rondlopen met hun favorieten en vitrine-waardige sneakers. Wij waren erbij om de coolste sneakers voor jullie te selecteren.

Het regenachtige weekend was perfect voor dit event. In het complex van Amsterdam Roest droeg iedereen z’n allerbeste sneakers. Mannen en vrouwen bestuderen de bedekte tafels aandachtig om te kijken of er wat tussen ligt wat in hun garderobe past. Lekker muziekje op de achtergrond en je vergapen aan de meest exclusieve Nikes, Asics’, adidas’, Saucony’s en Y-3’s.

Sneakers waarvan bijna geen lookbooks bestaan, maar genoeg buzz hebben gegenereerd om musthaves te zijn. Hieronder zie je onze favorieten van de dag:

We beginnen met de Nike Air Footscape Rainbow. Goed bijgehouden door de eigenaar en strak onder een zwarte outfit. Een jongen die helemaal uit Frankrijk is komen rijden om een paar nieuwe exclusieve items te scoren.

02

Een exclusieve goed onderhouden exemplaar van de Nike Air Max 97. Gedetailleerd met een blauwe tip en een patroon van zwarte lijnen. Vintage en stijlvol.

04

Afgelopen Valentijnsdag werden deze Asics Gel Lyte V gedetailleerd met een bloemenpatroon in de voortip.

05

Het prijskaartje op de Nike Air Max I Milan is geen kleine investering. Uiteraard te vinden op een sneakerverzamelaar die ze goed heeft onderhouden en tevoorschijn heeft gehaald op de Approved Sneakers markt.

06

Onze favoriet was de Nike Air Max 95 Neon Groen. Een zeldzame sneaker die we graag nog eens zelf willen dragen.

07

Het Hyperchase silhouet kreeg in 2014 een make-over. De Nike KD VI ‘Aunt Pearl’ met bloemenpatroon heeft aardig indruk gemaakt bij sneakerliefhebbers.

08

Deze Saucony was ook aanwezig. De Saucony Shadow 5000, ook wel bekend als de ‘Burger’, is een hele bijzondere.

10

De Air Max 90 x Roundel is ook een zeldzaam exemplaar. Deze samenwerking brengt ons een 90-model, geïnspireerd door het Londense metrosysteem.

11

Volg het sneaker straatbeeld van Nederland op de voet met KAPOTHARD.