Zo bespaar je makkelijk geld in 5 klikken

Vorig jaar wisselden nog nooit zoveel Nederlanders van energieleverancier. Eén op de zeven huishoudens (15,1 procent) om precies te zijn. We hebben het onszelf ook al tijden voorgenomen om over te stappen, maar het is er in al die jaren eigenlijk nog nooit van gekomen. Waarom? Teveel gedoe en moeilijk. Dat blijkt dus best mee te vallen.

Wij checkten de Collectieve Inkoop Energie van Vereniging Eigen Huis. Hoe meer huiseigenaren deelnemen aan de collectieve inkoop, hoe scherper het aanbod. Ga naar de site, vul je verbruik in en je krijgt een gratis vrijblijvende offerte.

Een initiatief van Vereniging Eigen Huis om eigenaren van koopwoningen erop te attenderen dat ze vaak een veel te hoog energietarief betalen. Hier hadden wij nog nooit echt goed bij stilgestaan, maar een offerte aanvragen is dus eigenlijk razendsnel gedaan en vrijblijvend.

Het voordeel kan oplopen tot een gemiddelde besparing van wel €300 per jaar! Toch niet slecht als je bedenkt wat je daarmee allemaal kunt doen. Daarnaast is het ook verrassend makkelijk. Als je besluit om op het aanbod in te gaan, regelt de nieuwe leverancier namelijk de hele overstap en zegt je oude contract op. Zonder extra kosten. Nóg een extra voordeel voor je geweten: De Collectieve Inkoop Energie van Vereniging Eigen Huis is nog groen ook.

Overstappen is dus niet die moeilijke opgave die je al jaren  voor je uit schuift en je bespaart er ook aardig wat geld mee, tot wel €300 per jaar. Kun je nagaan wat je daar allemaal mee kunt doen. Inspiratie nodig? We geven je een paar suggesties.

Schermafbeelding 2017-01-04 om 10.40.23
Playstation 4 slim

We kunnen het ons bijna niet voorstellen… dat je hem wel wilt, maar nog niet hebt. Hoe dan ook, ben jij één van die gasten die altijd wel een PlayStation 4 wilde hebben voor avondjes FIFA met vrienden, maar op de een of andere manier nooit bent overgegaan tot de daadwerkelijke aanschaf ervan omdat je hem net even te duur vindt voor de frequentie waarmee je hem denkt te gaan gebruiken, dan is dit de kans waardoor je er niets van voelt. Een paar klikken waarvan je geen spijt gaat krijgen dus.

barcelona-carousel5-2015
Weekendje Barcelona

Een weekendje Barcelona is altijd top! Goed weer, lekker eten en gezellige straten. Daarbij zijn de stad en het strand met elkaar verbonden, dus voor ieder wat wils. Kan niet fout gaan en makkelijk te doen voor ongeveer €300.

Hoe laat het is?!!! #applewatch #watch #watchporn #gadget #gadgets #applemacbook #mac #design #interior #instagood #love #l4l #tech #technology #nerd #nerds #nerdalert #bestoftheday #computer #notebook #spacegrey #future #me

Een foto die is geplaatst door MADPAC magazine (@madpac_magazine) opApple Watch Series 1

Tsja, je hebt hem niet nodig, maar eigenlijk wil je hem wel. Typisch zo’n gadget die je plant te kopen als je een keer een financieel meevallertje hebt. Vandaag dus. Oké, hij zit iets boven het budget met €339, maar een paar tientjes toeleggen voor een hebbeding als de Apple Watch, doe je met liefde.

Tandemsprong
Een keer uit een vliegtuig springen, welke avontuurlijk ingestelde gast wilt dat nu niet? Wij kunnen het je in ieder geval aanraden. Al begrijpen we dat de prijs wat hoog lijkt voor de krap een half uur durende ervaring. Daar hoef je je nu dus mooi niet meer druk om te maken, want voor €300 kun je rustig een dagje naar Texel om te springen. En dan houd je nog meer dan genoeg over om onderweg nog even goed te eten.

Suits_Dark_Grey_Plain_Napoli_P2525m_Suitsupply_Online_Store_1
Napoli Suit van Suitsupply

Iedere echte kerel moet een goed pak hebben. Al is het alleen al voor die ene gelegenheid in het jaar waar het van je wordt verwacht. Overigens niet te verwarren met een slecht pak, want dan kun je beter in je jeans gaan. Hoe dan ook, voor €299 heb je al een Napoli Suit bij Suitsupply.