Scrubby Bay – Complete Privacy in Nieuw-Zeeland

Stress, daar hebben we allemaal wel eens last van. Helemaal niet erg, want gezonde stress is helemaal zo slecht nog niet. Het maakt ons brein nét even iets scherper. Continue stress daarentegen is een heel ander verhaal. We hebben de perfecte oplossing.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Op het schiereiland Banks Peninsuala in Nieuw-Zeeland, te midden van een ruig landschap van heuvels en baaien, ligt deze waanzinnige villa. Mark Palmer kocht in 2005 maar liefst 4000 hectare grond, op slechts één uur rijden van de stad Christchurch. Palmer droomde als boerenzoon altijd van een eigen boerderij. Met behulp van het architecten bureau Patterson Associates, bouwde hij samen met zijn vrouw nog iets veel beters dan gewoon een boerderij.

Het resultaat? Een oogverblindend huis aan de idyllische, rotsachtige kustlijn van Nieuw-Zeeland. Het huis beschikt over een ultra modern design, maar door het gebruik van natuurlijke materialen en aardetinten gaat het huis volledig op in z’n omgeving. Daarnaast oogt het ook nog eens ontzettend ruimtelijk en is er plaats voor veertien personen. De grote ramen zorgen voor een adembenemend uitzicht op de zee. Bovendien is er aan privacy geen gebrek. Palmer heeft miljoenen uitgegeven aan de bouw van de villa. Hoeveel precies, dat wil hij niet zeggen, maar eh dan heb je ook wat!