Schuldvrije luxe op de Malediven – Kudadoo Private island

De Malediven is niet meer de onontdekte parel of heel origineel misschien, maar toch blijft het bij ons tot de verbeelding spreken. De groep kleine eilanden in de Indische Oceaan met z’n heldere water en gematigde klimaat heeft tal van luxe verblijven, maar het Kudadoo Maldives privé-eiland neemt een ander pad richting luxe.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Kudadoo combineert wat 5-sterren trekjes met duurzaamheid. Zo zijn zonnepanelen geïntegreerd in bijna alle gebouwen op het eiland. Zelfs zoveel dat het hele resort van genoeg stroom wordt voorzien. De bungalows die op het water staan hebben handgemaakte en eco-vriendelijke meubels, met een Tasmanian oak houten vloer en en je eigen butler.

Die uiteraard niet altijd aanwezig is, zodat je met genoeg privacy kunt genieten van het oneindige vrije uitzicht vanaf je terras. Wil je toch even sociaal doen, dan loop je in no-time naar de andere kant van het eiland voor het lounge-gedeelte met een groot zwembad, restaurant en meer om je te ontspannen. De enige voorwaarde: de vanafprijs per nacht is een slordige €2.600.