Pole House – ‘zwevende’ luxe down under

Australië is het land van extremen. Abnormaal hoge temperaturen, levensgevaarlijke witte haaien en gestoorde mensen die hun leven riskeren voor het jagen op krokodillen; je vindt het allemaal down under. Dan is het eigenlijk ook niet zo gek dat dit huis in Australië staat.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

De villa is ontworpen door de architecten van F2 Architecture en lijkt op de oceaan te drijven. Niets in minder waar, want de Pole House staat – zoals de naam al doet vermoeden – op een hoge paal. Met een waanzinnig uitzicht over Fairhaven Beach, één van de spectaculairste stranden van Australië, staat het huis op zo’n 40 meter boven de grond.

The Pole House ademt luxe en heeft zowel van buiten als van binnen een modern en strak design. Zwart vormt de basis van de woning, maar dankzij de wanden die van de vloer tot aan het plafond van glas zijn, is het huis alles behalve donker.

Als het uitzicht nog niet genoeg is voor je, bevat het huis een overdosis aan andere blikvangers: check bijvoorbeeld die zwevende open haard en de lange loopbrug met glazen balustrades. Dat is nog eens een entrance.