Oud Hong Kong maakt comeback in The Fleming Hotel

The Fleming Hotel in Hong Kong heeft een upgrade gekregen. Het boutique hotel, gelegen in het uitgaansdistrict van WanChai is gerenoveerd en is nu een eerbetoon aan het oude Hong Kong.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Het hotel heeft de typische art deco en minimalistische stijl van de 30’s en 60’s. Daarbij zie je ook de maritieme invloeden van Hong Kong als havenstad. Veel ronde vormen, koper, hout en donkere kleuren. Nu kun je nog ingewikkelder doen over toiletspullen in de vorm van oude apotheekflesjes en vintage lichtschakelaars, maar het is gewoon een tof hotel die de stad terugbrengt naar vroeger en niet per se de Blade Runner-achtige neonstad die het nu voornamelijk is. Meer info over het hotel vind je hier.

fleming-hotel-hong-kong fleming-hotel-hong-kong-1 fleming-hotel-hong-kong-2 fleming-hotel-hong-kong-3 fleming-hotel-hong-kong-4 fleming-hotel-hong-kong-5 fleming-hotel-hong-kong-6 fleming-hotel-hong-kong-8 fleming-hotel-hong-kong-9 fleming-hotel-hong-kong-10 fleming-hotel-hong-kong-11 fleming-hotel-hong-kong-12 fleming-hotel-hong-kong-13 fleming-hotel-hong-kong-14 fleming-hotel-hong-kong-15 fleming-hotel-hong-kong-17 fleming-hotel-hong-kong-18 fleming-hotel-hong-kong-19 fleming-hotel-hong-kong-20 fleming-hotel-hong-kong-21