Nieuw Walhalla voor liefhebbers speciaalbier Beerwulf

Speciaalbier wordt steeds populairder in Nederland. De laatste paar jaar kregen we er meer dan 300 nieuwe lokale brouwerijen bij en honderden nieuwe speciaalbieren uit Nederland en daarbuiten. Maar wat te kiezen? We hebben een tip voor je: Beerwulf.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

De Amsterdamse startup Beerwulf is in het leven geroepen om je op een makkelijke manier kennis te laten maken met meer dan de usual suspects.

Dat doen ze door verschillende packs aan te bieden met 12 bieren in een bepaald thema. Dat kan uiteenlopen van Bockbier en Trappisten tot een BBQ-pack en winnaars van de Dutch Beer Challenge. Het huidige assortiment is indrukwekkend, op dit moment bestaat het uit ruim 220 bieren van 90 brouwerijen.

bier21082

Onze keuze viel op het Nederlandse Bierproeverij Pack van 12 bieren (€24,95). Een paar die we al kenden zoals Kompaan Bondgenoot en de Natte Dubbel van Brouwerij ’t IJ tot nieuwe verrassingen als Hop & Liefde van De Molen en Brand Saison.

En wat ook zo relaxt is: je bestelt het gemakkelijk online en hebt het de volgende dag in huis. Vanaf 12 bieren  – met prijzen van  €19,95 tot en met €29,95 – is de bezorging zelfs gratis. Ook ’s avonds of op zaterdag. Prima cadeau ook, zelfs voor die bierfan die alles al denkt te kennen. De bieren komen in een mooie pack die de flessen goed beschermt en met een optionele boodschap voor de ontvanger.

11

Je bent trouwens niet beperkt tot alleen de packs, je kunt de flesjes ook los bestellen. Hierbij vind je op de site ook wat info over elke brouwerij en biersoort en zie je ook wie er achter het bier zitten. En dan niet een paar regels marketingtekst, maar vaak een heel artikel met foto’s en info over al hun bieren. Zoals de Rotterdamse stadsbrouwerij Noordt of iets verder weg de grootste IPA brouwer uit Amerika: de Lagunitas Brewing Company uit Californië.  Het platform maken ze compleet met artikelen en tips van de mensen achter Beerwulf zelf, voor als je even wat inspiratie nodig hebt. Van de beste bijbehorende snacks, wat is het verschil nou tussen Witbier en Weizenbier en hoe zit het precies met schuim?

Heb je binnenkort een feestje, broodnodig een origineel cadeau nodig of gewoon nieuwsgierig naar een paar coole nieuwe speciaalbieren? Check Beerwulf! Gaan wij even op zoek naar het volgende pakket, het Bockbier Pack spreekt wel aan…

bier2076