First Look – Binnenkijken bij Cast Iron House

Het is een beetje een gek gezicht, maar wat is het cool. Een 135-jaar-oud gietijzeren pand in de New Yorkse wijk Tribeca met een ontzettend strak metalen penthouse op het dak. Het magische Cast Iron House is zo goed als klaar, maar wij zouden nu al een bod doen.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

De befaamde Japanse architect Shigeru Ban heeft het Cast Iron House op 67 Franklin Street ontworpen en het resultaat mag er zijn. De bovenste twee splinternieuwe etages van het oude gebouw zullen bestaan uit wel 11 duplex woningen en twee adembenemende duplex penthouses.  De woningen hebben enorme leefruimtes, vier tot vijf grote slaapkamers, extra hoge plafonds, een badkamer waarvan je hart sneller gaat kloppen – check dat terras! – en zelfs een eigen lift.

De appartementen zijn daarnaast ook nog eens allemaal voorzien van enorme glazen wanden die volledig geopend kunnen worden, waardoor het interieur en de gigantische omliggende terrassen één worden. Benieuwd hoe deze droomappartementen eruit gaan zien? Bekijk de gallery hieronder.