Voor €15 miljoen krijg je dit NY’se appartement én een eigen autolift

Als je op zoek bent naar een appartement of huis, dan is het heel verleidelijk om soms even buiten je budget te kijken. Wat voor extreems kun je allemaal met geld kopen. Wij kwamen dit appartement tegen in de New Yorkse wijk Chelsea. Je moet wel 15 miljoen euro op je bankrekening hebben staan, maar dan krijgt je auto wel een eigen lift.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Behalve die autolift bestaat het appartement van 335 vierkante meter uit zes kamers, drie slaapkamers en een enorme raampartij rondom. Genoeg ruimte voor een goed feestje dus, kijk maar naar de zitkamer met uitzicht op het Empire State Building. Of het terras – rooftop lounges kun je overslaan – je hebt je eigen lounge op loopafstand.

Als je naar beneden wilt lopen, naar het slaapgedeelte, dan klik je op een knop zodat de glazen vloer omhoog komt en een trap zich openbaart. Klapt zichzelf weer in als je die extra paar vierkante meter even nodig hebt.

200 Eleventh Avenue is perfect om even bij te dagdromen, maar onze zoekopdracht op Funda levert helaas toch net iets andere resultaten op. Er is overigens nog wel iets duurders te vinden in New York, voor meer dan vier keer deze prijs om precies te zijn.