SUV voor op het water – Peugeot Sea Drive Concept

In samenwerking met de vooraanstaande scheepswerf Beneteau hebben de ontwerpers bij Peugeot het Sea Drive Concept opgetekend, ’s werelds eerste powerboat dat is geïnspireerd op een SUV. Dan neem je off-roading wel heel erg serieus.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Het is de bedoeling dat het Peugeot Sea Drive Concept een blik in de toekomst werpt van luxe boten. En als je beter kijkt, zie je ook duidelijk de Peugeot-herkenningspunten. Zeg maar de i-Cockpit uit hun auto’s, van het stuur en de instrumenten tot aan een head-up display en een 17-inch touchscreen waar alle benodigde info op staat. Nappaleer en chromen accenten te over, alleen zien we nergens iets over de aandrijving. Maar automerken kennende zal het op z’n minst een hybride aandrijving zijn. Kom maar door, is weer eens iets anders dan de zoveelste familiewagen.

Peugeot-x-Beneteau-Sea-Dive-Concept-2 Peugeot-x-Beneteau-Sea-Dive-Concept-3 Peugeot-x-Beneteau-Sea-Dive-Concept-4 Peugeot-x-Beneteau-Sea-Dive-Concept-5 Peugeot-x-Beneteau-Sea-Dive-Concept-6 Peugeot-x-Beneteau-Sea-Dive-Concept-7