De 7 grootste idioten op Instagram

Succes en rijkdom gaan niet altijd gepaard met groot intellect. Hoe slimmer de persoon in kwestie, hoe minder we vaak te zien krijgen. Maar niet altijd. MADPAC zet de 7 grootste idioten op Instagram op een rijtje.

Gelukkig voor ons zijn er ook een hoop patserige idioten met geld op deze wereld, die het liefst de hele dag van de daken schreeuwen hoe rijk ze zijn. Niet letterlijk van de daken, maar van de digitale daken. Een mooie reden voor ons om de top 7 grootste idioten op Instagram samen te stellen. Nummer zeven:

benballer2
7. Ben Baller

Profiel info: Father to @LondonAsher, Husband to @Nicc_LA, JEWELER to THE STARS
Volgers: 671 duizend

Goud, gouder, goudst. De Nederlandse bank is er niks bij. Juwelier van de sterren Ben Baller vindt dat de hele wereld mag weten hoeveel goud hij heeft. Dat is immers waar het om draait in dit leven als je vriendjes bent met Justin Bieber. Wat ons betreft een mooie opener voor deze lijst met grootste idioten op Instagram.

floyd6. Floyd Mayweather
Profiel info: Get the Shots iPhone app

Volgers: 4,4 miljoen

Professioneel bokser met de toepasselijke bijnaam Money, die hij graag eer aandoet. Floyd “Money” Mayweather is gek op alles wat glimt. Zijn grote collectie horloges is dan ook ingelegd met meer diamantjes dan de gemiddelde juwelier heeft liggen. En voor de toeschouwers maakt hij daar graag zo nu en dan wat fotootjes van. Want dat doe je, als spullen als familie zijn voor je.

souljaboy
5. Soulja Boy
Profiel info: #ymcmb #richgang #sodmg
Volgers: 1,5 miljoen

Jong, succesvol en rijk. Doorgebroken via YouTube met Crank That en heeft inmiddels meer geld dan hij kan uitgeven. Blijkbaar is hij daar zelf nog niet achter, want zijn zoektocht naar het kopen van onzin lijkt nog lang niet ten einde. Uiteraard moet van alles eerst wel even een shot op Instagram worden gezet.

lavish4. Lavish Param
Profiel info: My life is like Louis Vuitton, everyone wants it.
Volgers: 434 duizend

Meerdere websites hebben hem genomineerd voor grootste “douchebag” op Instagram. Lavish Param uit zijn rijkdom namelijk het liefst door verspilling. Nietjes van goud, champagne wegspoelen door het toilet, je kent het wel. Inmiddels wordt er wel getwijfeld aan de echtheid van Lavish z’n rijkdom, wat hem eigenlijk alleen maar een nog grotere idioot zou maken.

lorddisick
3. Scott Disick

Profiel info: Lord Disick
Volgers: 6 miljoen

Hij kocht zijn titel “Lord of the Manor of Cruckton Ford” tijdens een trip naar Londen. Sindsdien mag hij zichzelf tot de Britse adel rekenen. Daarnaast is hij getrouwd met een Kardashian, Kourtney welteverstaan. Als dit al niet genoeg is voor een derde plaats, dan trekt z’n Instagram-account je wel over de streep.

swaggman
2. Swagg Man

Profiel info: DJ/Rapper/Actor/Producer/Video Director/ Director of Label S.W.M. Entertainment
Volgers: 167 duizend

Net als iedere rapper laat ook Swagg Man graag zien hoeveel money hij heeft. Het verschil zit hem in de details. Swagg Man laat namelijk niet zozeer zien wat voor moois je allemaal met dat geld kunt doen, maar puur het geld zelf. Net als iedere rapper ontbreekt het Swagg Man overigens ook aan goede smaak, waarmee we op zijn Instagram-account non-stop geconfronteerd worden. Een tattoo is helemaal niks mis mee, maar je volledige schedel bedekken met de Louis Vuitton print – Monogram Macassar – gaat ons net iets te ver.


1. Dan Bilzerian
Profiel info: Actor/Astronaut/Asshole and I play poker sometimes.

Volgers: 5,4 miljoen

Dan Bilzerian krijgt van ons de welverdiende eerste plaats. De professionele pokerspeler doet namelijk echt precies waar hij zin in heeft. Privéjets en mooie vrouwen, snelle auto’s en mooie vrouwen, enorme jachten en mooie vrouwen, zwembaden en mooie vrouwen en ga zo nog maar even door. Alles het liefst in combinatie met halfnaakte vrouwen. Z’n leven is één grote speeltuin, waar met geld wordt gesmeten alsof het niet op kan. Dan heeft het allemaal en laat dat maar wat graag zien aan de wereld. Hij heeft de meest idiote levensstijl denkbaar en dat vindt hij zelf gelukkig ook.

Meer? Bekijk ook:

48 dingen die mannen over vrouwen moeten weten

– Dan Bilzerian gaat los in Las Vegas

– De 8 mooiste vrouwen uit de Forbes 100 Most Powerful Women