19-jarige studente stripte in de bieb van haar universiteit en wordt nu aangeklaagd

De 19-jarige Kendra Sunderland ging viral op haar campus nadat ze stiekem een solo pornofilm schoot in de bibliotheek van haar school, de universiteit van Oregon. Nu wordt ze aangeklaagd en hangt haar een niet misselijke straf boven het hoofd.
kendra-sunderland-08
In de 17 minuten durende video was te zien hoe Kendra zich uitkleedde, zichzelf betastte en zelfs kort masturbeerde. Vervolgens werd de video geüpload naar Pornhub en in een paar dagen tijd ruim 260.000 keer bekeken, voordat de site de video offline haalde. Wie de video uploadde is niet duidelijk.
kendra-sunderland-11
campuslibrary
Ondanks dat de video van het internet verdwenen lijkt, circuleren er nog steeds foto’s van haar spraakmakende actie. Waarin duidelijk is te zien dat ze behoorlijk in haar nopjes is. Wel kijkt ze constant over haar schouder om te checken of de kust veilig is.
kendra-sunderland-14
kendra-sunderland-04
Volgens haar Facebookpagina woont Sunderland in Salem, Oregon. Waar ze ook wordt aangeklaagd voor publieke naaktloperij. Voor deze overtreding staat in Oregon een boete van $6.250 tot een jaar cel.
kendra-sunderland-06
kendra-sunderland-10
Volgens studenten is het een wonder dat Sunderland zichzelf zo lang heeft kunnen filmen zonder dat iemand haar betrapte, aangezien de bibliotheek iedere week door zo’n 30.000 mensen wordt bezocht.
kendra-sunderland-07
kendra-sunderland-12
Inmiddels studeert Kendra niet meer. Volgens de woordvoerder van de Universiteit staat dit volkomen los van de video. Ze was eerstejaars aan de opleiding Human Development en Family Science.