‘Bachelor Pad’ – de ultieme party villa

Wanneer je een huis House of Parties noemt, dan weet je dat het menens is. Deze feest mansion is ontworpen door Pitsou Kedem, staat in Tel Aviv en is de perfecte plek om eens even helemaal los te gaan met al je vrienden.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Het T-vormige huis bestaat uit twee delen. Aan de voorkant bevindt zich het familiedeel en het horizontale stuk aan de achterkant is dé ruimte voor vette huisfeesten, die met het zes meter hoge wijnrek gegarandeerd een succes worden. Een fel gele trap geeft je toegang tot de glazen koelkast. De alcohol kun je serveren aan de glanzende zwarte bar voor de wijnmuur of op de relaxte loungebanken.

Wanneer je de grote raampartij openschuift, kun je doorlopen naar het zwembad en terras met unieke overkapping. De stalen lijnen zorgen namelijk voor een cool schaduweffect. De twee verdiepingen tellende woning is daarnaast ook nog eens gehuisvest in een soort blok van wit traliewerk.

Een brede, houten deur brengt je naar het andere deel van het huis… Mocht al het feesten je even iets te veel worden, dan is er  beneden een ultra moderne keuken en grote woonkamer. De ruimte op de verdieping erboven wordt gebruikt voor de luxe slaap- en badkamers.

Wij weten wel waar we ons volgende vriendenweekend willen spenderen! Check de jaloersmakende beelden hieronder.