7 Do’s & Don’ts voor Valentijnsdag

Het is de feestdag waar geen ontkomen aan is: Valentijnsdag. Je zou er spontaan faalangst van krijgen. Doe iets verkeerds en je hoort dit het hele jaar aan. Of, als je nog bezig bent met de eerste stappen, hoor je helemaal niks meer van haar. Daarom hebben we even de 7 meest belangrijke Valentijns Do’ en Don’ts voor je op een rij gezet. Volg ze op en succes gegarandeerd.*

*Behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

1. Drankje
Een drankje drinken om de boel wat losser te maken is natuurlijk handig. Maar… voordat je het weet ben je een drankje te ver en dat zou best weleens ongemakkelijk kunnen worden tijdens die eerste date. Doe het dus rustig aan.
drankje

2. Anoniempje
Er is niets zo nutteloos als een anonieme Valentijnskaart. Zij heeft er weinig aan, jij bereikt er niks mee. Nee, een echte vent levert z’n Valentijnskaartje zelf af.
kaart

3. Bioscoop
Even romantisch naar de bioscoop? Prima op een doordeweekse ochtend, maar alles buiten dat tijdvak en de kans is 99,9% dat de zalen overvol zijn.
giphy-13

4. Chocolade
Haar een kilo chocolade geven op Valentijnsdag. Slecht idee. Voor je het weet heeft ze er een hobby bij waar jij op de lange termijn niet vrolijk van gaat worden…
chocolade

5. Knuffelbeer
Iedereen ouder dan vijf jaar heeft geen knuffels nodig! Wij herhalen: iedereen ouder dan vijf heeft geen knuffels nodig! Voor je het weet moet je iedere avond eerst 50 van die haarballen uit bed werken voordat je zelf aan de nacht kunt beginnen.
giphy

6. Etentje
Prima, maar doe het thuis. In een restaurant zitten met Valentijnsdag is als een bezoekje aan de Kalverstraat op de zaterdag voor Kerstmis. Schouder aan schouder met nog 27 andere stelletjes, dat wil je toch ook niet? Maak thuis gewoon iets lekkers. Staat leuk en geeft het net even iets extra’s.
restaurant

7. Knoflook
Laatste tip: Sla de knoflook deze avond even over bij het showen van je kookkunsten. En maak vooral later op de avond niet alsnóg de fout als je wat toastjes maakt voor bij de wijn. Boursin zonder knoflook kun je natuurlijk wel rustig eten zonder dat je bang hoeft te zijn dat je haar aan het eind van de avond alsnog een afknapper bezorgt.
giphy-14

Boursin Sjalot en Bieslook, speciaal voor de momenten dat je liever even geen knoflook eet. Toch heeft deze Boursin zonder knoflook nog steeds dezelfde intense smaak als de Boursin die je kent.

Speciaal voor deze variant heeft Boursin een ludieke Valentijnssite in het leven geroepen: Cheesy Love Notes, 0% knoflook, 100% liefde. Stuur je Valentijn een grappige gepersonaliseerde online Valentijnskaart. Met, zoals de naam al doet vermoeden, allerlei cheesy teksten. Je kunt ze delen via e-mail, Pinterest, Facebook en Twitter. Wedden dat ze nog nooit zo’n kaartje heeft gehad? En je kunt er nog wat mee winnen ook, Boursin verloot onder alle geheime aanbidders een romantisch diner voor twee.
Cheesy Love Notes
20150206_0952-Boursin150g-SjalotBieslook-LA-basis-M