5 vulpennen die je cadeau wilt doen/krijgen met de feestdagen

Afgelopen weekend moesten we weer ons jaarlijkse verlanglijstje voor Kerstmis invullen. Een opgave die ieder jaar weer lastiger lijkt te worden, simpelweg omdat we alles al hebben, tenminste in die prijsklasse. Alles wat we nog willen hebben past simpelweg niet onder die boom en valt daarbij ook iets buiten het budget.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Daarom werd het ook dit jaar weer zoeken naar iets dat leuk is om te krijgen, leuk is om te geven, maar iets dat je niet direct voor jezelf zou kopen. Denk mooie aanstekers (maar we roken niet meer), mooie flesopeners (kregen we vorig jaar al), een lekker geurtje (staat de MADPAC-kast vol mee) of een goede douchegel (zie een lekker geurtje). Wat we nog niet hebben is een mooie pen.

Maarja, wie gebruikt er eigenlijk nog een mooie pen? Niet ons punt. Een mooie vulpen is puur symbolisch, het is een speciaal cadeau en voelt als iets bijzonders, iets dat we bijna allemaal van vroeger kennen en dat een bepaald nostalgisch gevoel met zich meebrengt. Daarnaast gebruikten we vroeger bijna allemaal van die goedkope plastic dingen en zijn we nooit in het bezit geweest van een luxe versie. Kortom, een mooie vulpen is het perfecte cadeau als je niet weet wat je moet vragen of moet kopen. In beide gevallen kom je namelijk over alsof je echt je best hebt gedaan.

Mooie vulpennen komen in alle soorten, maten en prijzen. Hieronder hebben we er tien voor je op een rij gezet voor wat inspiratie.

Montblanc Meisterstück Ultra Black Classique €585
203624-ecom-retina-01.png.adapt.1500.1500

Waterman Hémisphère Blue CT
€75

hemisphere_blue_vp

Sonnet Brown Rubber Fountain pen €209

88e42b3bed7198f23bf03466ff07a853

Parker Duofold Prestige €610

s-l1600