Voeg MADPAC toe op Periscope en kijk live mee!

Periscope is de hype van dit moment. En al moesten we even wennen aan het idee om onszelf te livestreamen naar de mobieltjes van onze volgers, zijn we inmiddels helemaal om! De coole dingen die we zo nu en dan mogen doen bij MADPAC deelden we toch al. Tot nu toe via onze madpac.nl, de MADPAC-app, Facebook, Instagram en Twitter, maar vanaf nu komt daar af en toe dus ook een livestream via Periscope bij, dus voeg ons toe!

Voor iedereen die de afgelopen weken onder een steen heeft geleefd, Periscope is een nieuwe dochteronderneming van Twitter, waarmee de gebruiker van de app alles live kan broadcasten met zijn mobiel naar de mobieltjes van zijn of haar volgers. Direct meekijken met wat iemand aan het doen is. Een soort Chatroulette voor op je mobiel, maar dan netter doordat het gekoppeld is aan je persoonlijke Twitter-account.

Op het moment dat de gebruiker begint met uitzenden, krijgen de volgers een melding dat er gestreamd wordt en kunnen ze meekijken. Of niet natuurlijk.

Nu zullen we niet net als het gros van de gebruikers alles uit ons dagelijks leven met de wereld delen. Maar zo nu en dan worden we uitgenodigd om waanzinnige dingen te doen. Dingen die zo cool zijn, dat we ze graag delen. Denk springen uit een vliegtuig, een weekend losgaan met de BMW i8, een drift-cursus op het circuit, hands-on met de laatste gadgets, unboxings, game events, horlogebeurzen, behind the scenes bij interviews enzovoort.

Uiteraard zullen we af en toe ook de wat normale dingen uit ons leven delen zoals bijvoorbeeld een kijkje op onze redactie in het hart van Amsterdam. Hoe dan ook, hoe we het precies gaan vormgeven weten we nog niet, feit is dat je het allemaal kunt gaan zien.

Download hier de Periscope app. Voeg MADPAC toe aan je favorieten, bekijk onze live-streams passief of stel live je vragen als je iets wilt weten over het product, event of interview waar we op dat moment mee bezig zijn. Tot dan!