Vlieg binnen je budget – GeniusFlight

Nog geen idee waar je straks op vakantie gaat en benieuwd hoe ver je budget je kan brengen? Vergeet de traditionele zoekmachines voor vluchten en maak gebruik van het Nederlandse GeniusFlight, dat het budget als uitgangspunt neemt.

We boeken onze vakantie alsmaar vaker zelf, zonder tussenkomst van een reisbureau, en daarvoor zijn de verschillende prijsvergelijkingssites voor vliegtickets en hotels een ware zegen. Voortaan kunnen we er nog eentje aan de lijst toevoegen: GeniusFlight.

Het Nederlandse GeniusTravel ontwikkelde in samenwerking met SkyScanner een zoekmachine die vluchten zoekt op basis van wat de reiziger kan besteden, en niet op bestemmingen zoals het merendeel van de online zoekmachines. Je hoeft enkel het vertrekpunt, data en prijs in te vullen, en alle bestemmingen binnen je maximale budget worden netjes weergegeven op een wereldkaart.

Ziet je iets dat je bevalt? Dan krijg je een link naar SkyScanner waar je de details van de zoekopdracht te zien krijgt. Deze zoekmachine schakelt door met de website waar je de vlucht kunt boeken. In samenwerking met Booking.com werkt GeniusHotels op dezelfde manier, maar dan voor uw overnachting ter plaatse.

GeniusFlight is niet alleen handig voor vakantiegangers bij wie de bestemming an sich geen grote rol speelt, maar werkt ook als inspiratiebron, want de gebruiker krijgt alle buitenkansjes van meer dan duizend vliegtuigmaatschappijen voorgeschoteld.

“Er gaat letterlijk een wereld voor je open wanneer je ziet waar je voor 150 euro allemaal heen kunt,” aldus oprichter Gennie Freen. “Waar je dacht niet verder dan Parijs te komen, blijkt ineens dat je voor hetzelfde bedrag naar Marrakech vliegt.”

Meer zien? Bekijk ook:

– RICHARD BRANSON WILT IN 1 UUR VAN NEW YORK NAAR TOKIO VLIEGEN

– THE RESIDENCE – JE EIGEN VLIEGENDE APPARTEMENT

– DE ZELFVLIEGENDE DRONE DIE OOK JIJ KUNT BETALEN