VIEW uitgeroepen tot beste budget smartphone

Voor de gemiddelde smartphone betaal je tegenwoordig dezelfde prijs als voor een instapmodel laptop. Niet zo gek ook natuurlijk, gezien telefoons tegenwoordig bijna niet meer onderdoen voor de gemiddelde computer. Toch is het ook fijn dat er nog steeds echte budget smartphones uitkomen voor wie het minder breed heeft. De VIEW van Wiko is hiervan een mooi voorbeeld.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Het Franse merk bestaat sinds 2011 en is sindsdien constant opzoek geweest om een smartphone te maken in het budget segment (onder de €250) met een zo goed mogelijke verhouding tussen prijs en kwaliteit. Blijkbaar is het ze gelukt, want de VIEW heeft de Tech Award voor ‘beste budget smartphone van 2017’ toegekend gekregen door de tech- en game-merken van Reshift. De Tech Awards zijn een gezamenlijk initiatief van Nederlands meest toonaangevende techmedia, uitgegeven door Reshift: Computer!Totaal, Computer Idee, PCM, Zoom.nl, TechPanel, Power Unlimited, InsideGamer.nl en Gamer.nl.

266498-257278-View_screen_picture-23f702-large-1504253735-6827f8-large-1511965904

De VIEW is voorzien van een 5,7-inch beeldscherm en komt in een 16 GB en een 32 GB-versie. De 13 MP-hoofdcamera heeft een Auto Scene Detection-functie, HDR en Pro Mode om je foto’s een zo professioneel mogelijk gevoel te geven. Hiernaast kun je met de Super Pixel optie je resolutie vergroten tot maximaal 52 megapixel. Of dit de kwaliteit ook ten goede kunt hebben we helaas nog niet kunnen testen.

Een mooie bijkomstigheid van de VIEW is dat je niet BKR-geregistreerd wordt op het moment dat je hem bij een abonnement op afbetaling koopt, iets dat wel gebeurt bij telefoon boven de €250. De View komt in de kleuren Black, Cherry Red, Deep Bleen en Gold en is verkrijgbaar vanaf  €179. Ga naar de website voor meer info.