Triumph Bonneville ‘Blak’ x Gasoline Motor Co.

Als je motor rijdt en je hebt wel eens een glijer gemaakt, dan weet je de pijn die je voelt als je je motor van het asfalt haalt om te kijken wat de schade is. Er is hoop voor een reïncarnatie, want de gasten van de Gasoline Motor Co. in Sydney hebben deze -ooit beschadigde – Triumph Bonneville uit 2014 onder handen genomen.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

De schade zat ‘m vooral in de tank en uitlaat. De ‘operatie’ bestond uit een nieuwe GSX-R voorzijde, een slanke handgemaakte aluminium tank en suède zadel en extra brede Pirelli Diablo Supercorsa-banden. De naam ‘Blak‘ komt, niet geheel onverwachts door het bijna complete zwarte uiterlijk van de fiets, afgezien van de stijlvolle gele koplamp.

2014-Triumph-Bonneville-Blak-By-Gasoline-Motor-Co.-6 2014-Triumph-Bonneville-Blak-By-Gasoline-Motor-Co. 2014-Triumph-Bonneville-Blak-By-Gasoline-Motor-Co.-5 2014-Triumph-Bonneville-Blak-By-Gasoline-Motor-Co.-4 2014-Triumph-Bonneville-Blak-By-Gasoline-Motor-Co.-2 2014-Triumph-Bonneville-Blak-By-Gasoline-Motor-Co.-3 2014-Triumph-Bonneville-Blak-By-Gasoline-Motor-Co.-7