Substitute Phones voor de verslaafden in je omgeving zijn te gek

Heb jij er ook zo een in je dichtbije omgeving die constant maar met zijn of haar telefoon in de hand zit of beter nog gebeurt het jezelf ook regelmatig dat je naar je telefoon grijpt, hem ontgrendeld en vervolgens weer in je zak steekt alleen omdat de persoon naast je een berichtje ontving? Het resultaat van je verslaving? Dan hebben we hier een coole cadeautip voor je.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

De Substitute Phones van Klemens Schillinger vervangen je mobiel namelijk volledig in stijl. Je kunt er niet mee bellen, internetten of whatsappen, maar ze zijn perfect om de Kerstmis iets kwalitatiever door te brengen, dus met je geliefden in plaats van het Internet op je telefoon. Heb je overigens de voorkeur voor een bepaalde swipebeweging, dan is de kans groot dat hij in de collectie zit. Voor iedere denkbare beweging is er namelijk een apart model. Swipen, scrollen, zoomen, noema maar op.

De shop is overigens nog niet online, maar is coming soon, dus hopelijk kunnen we deze feestdagen nog aan de slag met de Substitute Phone. Wij weten in ieder geval wel een aantal mensen in onze omgeving die daar erg gelukkig van zouden worden… Ga naar de website voor meer info.

phones-278 phones-084-Kopie phones-102-Kopie phones-110-Kopie phones-121-Kopie phones-126-Kopie unlock upanddown zoom leftright phones-050-1 B3B5562