Nieuwe cafe racer van Honda – CB4 Interceptor

De EICMA in Milaan is voorbij, maar ook na de jaarlijkse motorbeurs is er nog genoeg nieuws dat naar buiten komt. Zoals deze nieuwe concept cafe racer van Honda, de CB4 Interceptor.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

De stijlvolle concept motor lijkt zo te zijn weggereden uit Tron Legacy en komt recht uit Honda’s R&D faciliteit in Rome. De Honda CB4 Interceptor is een blik in de toekomst van Honda en een preview van wat we kunnen verwachten de komende jaren.

Het is, kort door de bocht, een nog sportievere versie van het CB4 Concept van twee jaar geleden. Toffe toevoeging is ook de halo-LED koplamp. Check ook de ventilator in de koplamp, de energie die wordt opgewekt door de wind tijdens het rijden wordt omgezet in energie voor het touchscreen op de tank. Eén waaraan je je telefoon kunt koppelen en je kunt gebruiken voor navigatie.

Honda-CB4-Interceptor-Cafe-Racer-6 Honda-CB4-Interceptor-Cafe-Racer-4 Honda-CB4-Interceptor-Cafe-Racer-5 Honda-CB4-Interceptor-Cafe-Racer-8 Honda-CB4-Interceptor-Cafe-Racer-2 Honda-CB4-Interceptor-Cafe-Racer-10 Honda-CB4-Interceptor-Cafe-Racer-1 Honda-CB4-Interceptor-Cafe-Racer-9