Moment Case – professioneel fotograferen met je iPhone

Een goede spiegelreflex is leuk en aardig, maar makkelijk en snel foto’s maken doet iedereen tegenwoordig gewoon met zijn mobiel. Jammer alleen dat de kwaliteit van onze smartphonecamera’s vaak lang niet kan tippen aan die van professionele apparatuur. Het team van Moment brengt daarin verandering met hun nieuwe uitvinding.

Ze komen namelijk met een kekke hoes voor je mobiel, met een goede lens en shutter. In de bijbehorende app kun je vervolgens de beste foto’s maken en scherpstellen, dankzij verschillende functies die je wellicht kent van je traditionele camera. Zo zit er in de hoes ook een knop verwerkt die je half of helemaal kunt indrukken bij het maken van de perfecte foto.

De hoes is simpel en compact, waardoor je ‘m altijd om je mobiel kunt houden. Het is dus niet nodig om ‘m telkens om je iPhone te klikken als je even een foto wil maken. Daarnaast is het mogelijk om een koord of leren riempje aan de hoes te bevestigen zodat je ‘m aan je pols of nek kunt hangen. De Kickstarter campagne van Moment biedt twee kleurcombinaties van de hoes: zwart-wit of all black.

De Moment Case, die alleen is geschikt voor de iPhone 6, is voor  $49 te verkrijgen. Daarbij kun je 18 mm wide-angle of 60mm telephoto lens van Moment kiezen: voor $125 of $199. Ook is er een limited edition van de iPhone Case van hout, die kost $299.