MADGEAR – Philips Izzy Speaker System

De Philips Izzy, een draadloos multi-room speakersysteem. Daar bestaan er wel meer van, maar deze is wel heel makkelijk te bedienen. Speel muziek af op één speaker of door het hele huis op alle Izzy’s, met één druk op de knop. 

Aangezien het apparaat dus op Bluetooth werkt en niet op Wi-Fi, zijn routers en gehannes met netwerkinstellingen overbodig. Je kunt via het speakersysteem verbinding maken met maximaal vijf speakers en je hebt zelf de keuze of je op alle speakers dezelfde muziek wilt afspelen of dat je dit per speaker afzonderlijk wilt bepalen. Je kunt het speakersysteem ook bedienen via je mobiele telefoon, laptop of computer.

Het Philips Izzy speakersysteem werkt eenvoudig. Je sluit de speaker aan en wacht tot het Bluetoothlicht brand. Daarna selecteer je de speaker in de Bluetooth-instellingen van je apparaat. Makkelijker kan niet.

Er zijn twee Izzy Speaker Systems. In verhouding met soortgelijke systemen met eenzelfde functie zijn ze best betaalbaar. De BM5 is de kleinste van het stel. Hij kost €129 en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en zandkleurig. Ja die laatste is volgens Philips kennelijk ook een kleur.

Het apparaat heeft twee 2.5 inch drivers en een bass port. De grotere variant wordt verkocht onder de noemer, BM50. Hij is wel iets duurder en heeft net betere specs. Deze speaker heeft namelijk ook een FM-radio, een USB-poort en een cd-speler. Voor €279 is de BM50 van jou.

Via mediamarkt, bol.com en coolblue kun je de Izzy Speaker Systems bestellen.