MADGEAR – Grain Audio Wood Headphones

De meeste akoestische instrumenten zijn gemaakt van hout. Waarom? Omdat dit materiaal zorgt voor een goede, warme geluidskwaliteit. Eigenlijk heel logisch dus, dat deze koptelefoon van Grain Audio gemaakt is van walnoothout.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Dankzij het hout, de ingebouwde Neodymium magneet en een ‘CCAW voice coil’ hoor je je muziek zoals het is opgenomen, zonder bijvoorbeeld fake bass boost. Het geluid is daardoor helder en puur.

Behalve voor een goede sound, zorgt de houten behuizing van de koptelefoon ook voor een bijzonder uiterlijk. Want, hoe vaak zie je nu een headphone van dit materiaal? De zachte kussens en onderkant van de hoofdband maken de koptelefoon overigens comfortabel en goed draagbaar. Het design is clean en heeft geen overbodige versieringen of details.

Ook beschikt de Wood Headphone over de nodige technische hoogstandjes en is de koptelefoon dus makkelijk te verbinden met verschillende music players. Dat klinkt als muziek in de oren, toch? De Grain Audio Wood Headphones zijn online verkrijgbaar voor omgerekend zo’n €180.