iPhone X is volgende week verkrijgbaar en vanaf nu te pre-orderen

Nog een week en dan ligt de iPhone X in de winkel. Vrijdag 3 november om precies te zijn. Goed nieuws als je de iPhone 8 vorige maand hebt overgeslagen om direct op zijn innovatievere, kostbaardere en schaarsere broer te wachten. Zoals gezegd is het nieuwe toestel van Apple vanaf volgende week vrijdag verkrijgbaar en het plaatsen van een pre-order is geen overbodige luxe denken wij zomaar.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

De kans dat er nogal wat mensen voor de deur van de Apple Store zullen liggen volgende week vrijdag is namelijk aanzienlijk groot gezien de iPhone X een volledig nieuw design heeft. Maar meer nog omdat er een beperkt aantal vrije exemplaren in de winkel zal liggen, dus wie het eerst komt die het eerst maalt.

iphone-x-gallery4-2017

Heb je geen zin om de nacht in een slaapzak voor de Apple Store door te brengen met een thermoskan warme koffie, dan kun je zoals gezegd vanaf vandaag een pre-order plaatsen. Doe je dit, dan krijg je tegelijk te zien wanneer je je iPhone X kunt verwachten. En ja, als dit door de drukte toch langer gaat duren dan je had gehoopt, dan zit er niks anders op dan toch die slaapzak van zolder te halen.

iphone-x-gallery3-2017

iPhone X of geen iPhone X, wij gaan volgende week sowieso even kijken bij de Apple Store in Amsterdam, want het zal er – net als bij de andere Apple Stores – hoe dan ook weer een gekkenhuis zijn om 8.00 uur als de winkel z’n deuren opent. De iPhone X gaat verkrijgbaar zijn vanaf €1159,-