Download onze gratis MADPAC app!

Voor iedereen die hem nog niet in z’n systeem heeft zitten, hij is gratis, te gek en je kunt hem hier downloaden. Binnenkort wordt hij weer vernieuwd, maar voor nu moet je het nog even doen met de huidige versie en dat is zeker geen straf. Download de iOS MADPAC app nu en check iedere dag het laatste MADPAC nieuws op je mobiel.

Zoals veel van jullie weten hebben we al tijdje een eigen app voor iOS. Sterker nog, hij heeft zelfs een paar weken op nummer 1 gestaan in de nieuws-categorie van de Apple App Store en was hij daar ook nog eens Keuze van de redactie.

Een paar maandjes na het daverende succes tijdens de lancering, besloten we dat de app goed z’n werk deed, maar dat er optisch wel het één en ander kon worden verbeterd. En dus besloten we de listview te vervangen door een grid waarmee meer info tegelijkertijd in je scherm werd getoond.
models-party
Het zag er goed uit vonden jullie, maar voor sommigen werd het er wel wat onoverzichtelijk van. Hoe dan ook, in deze vernieuwde versie van de app is het mogelijk om te kiezen voor één van beide weergaven. En wil je tussendoor switchen, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Druk simpelweg op de nieuwe ‘knop’ rechtsboven in de app om te zien welke van de twee views je voorkeur heeft.

Daarnaast is het lettertype van de koppen aangepast, wat de app in beide weergaven een rustigere look en feel geeft.

Laat ons vooral in de App Store weten wat je van de vernieuwde app vindt. Wat goed is, maar ook zeker wat beter kan. We doen doen ons uiterste best om een app te maken die het beste werkt voor jullie! Wij drinken er alvast een biertje op! Fijn weekend!