De aftermovie van MADPAC’s grootste avontuur is hier! – Adventure Roads

Door Rik Romkes

Het is alweer drie maanden geleden dat ik samen met Honda de Adventure Roads reed, één van de grootste avonturen die ik ooit meemaakte. Als enige Nederlander, samen met 40 motorfanaten vanuit de hele wereld, 3.500 kilometer op een Honda Africa Twin van Oslo naar de Noordkaap – het meest noordelijke puntje van Europa in Noorwegen. Een reis om nooit meer te vergeten. Helemaal nu we de waanzinnig gemonteerde ‘Aftermovie’ hebben!

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

Hoe mooi de verhalen en herinneringen ook zijn na een avontuur als dit, velen van jullie zullen het vaak genoeg hebben meegemaakt dat je de ervaring bij thuiskomst nooit helemaal kunt overbrengen. Frustrerend, want het liefst deel je het moois. Verhalen en foto’s zijn leuk, maar ze dekken de lading natuurlijk nooit helemaal. Toch is het natuurlijk onmogelijk om een complete professionele filmcrew mee te nemen op reis om alles vast te leggen… of niet?

honda-adventure-roads-2017-40-bikers-riding-to-nordkapp-118917_1

Niet hier! Tijdens mijn avontuur in Noorwegen werd namelijk iedere meter van onze reis vastgelegd door een filmploeg. Niet een paar gasten die toevallig een camera bij zich hadden, maar een echte professionele filmcrew.

Aangezien Honda’s Adventure Roads inmiddels meer dan drie maanden geleden is, begonnen we ons al een beetje zorgen te maken of de film ooit nog onze kant op zou komen. En net toen we het bijna hadden opgegeven zat hij ineens in onze mailbox, klaar om gedeeld te worden met de rest van de wereld. Kijk, en word heel erg jaloers! Maar niet te, Honda is namelijk van plan om de Adventure Roads ook naar het grote publiek te brengen, maar daarover later meer. Bekijk hier eerst maar eens of het wel iets voor jou is.

Mocht je MADPAC’s Adventure Roads overigens hebben gemist, dan kun je hier ons verslag terugvinden.