Bio Sport In-ear – De ultieme headphones voor je work-out

Naar de sportschool of een rondje hardlopen in het park doen we allemaal het liefst met wat goede muziek in onze oren. Handig is het dan wel als je in-ears heb die niet om de tien meter uit je oren valt. Gemotiveerd pull-ups en push-ups doen of een rondje hardlopen met oordopjes die daar niet tegen bestand zijn, is namelijk wel het laatste waarop je zit te wachten. SMS Audio – het audiomerk van 50 Cent – heeft daarom in samenwerking met Intel de perfecte eardbuds uitgevonden voor tijdens het sporten.

De nieuwe hoofdtelefoon van SMS Audio, genaamd de Bio Sport, is namelijk gemaakt om mee te trainen. De Bio Sport is een in-ear hoofdtelefoon en beschikt over ear gel dat ervoor zorgt dat de oordopjes goed op hun plek blijven zitten tijdens het bewegen. Dit Secure-Fit systeem voorkomt dus dat je tijdens je work-out je oordopjes steeds in de gaten moet houden.

smsaudiobiosport

Daarnaast hebben de headphones van SMS Audio nog een andere handige feature: je kunt met de oordopjes je hartslag meten tijdens het sporten. Naast de ear gels, bevindt zich namelijk ook een hartslagmetertje in het rechter oordopje. Dankzij deze minuscule sensor hoef je dus ook niet meer met zo’n ouderwets ding om je pols te lopen. Hoe handig is dat?

BioSport_Gallery-Images_BlueA2_1024x1024

Behalve dat de oordopjes geschikt zijn voor actieve beweging, is de koptelefoon ook bestendig tegen warme weersomstandigheden. Ook zijn de eardbuds waterafstotend door de toepassing van nanotechnologie. Niet zomaar even iets om muziek mee te luisteren dus.

Om je perfecte work-out daarnaast nóg makkelijker te maken, kun je je Bio Sport in-ears verbinden aan handige sport-apps, waaronder RunKeeper. Zo kun je tot op de kleinste details bijhouden hoe je work-out verloopt. Oh, en nog een fijn kenmerk: de muziek klinkt ook goed.

BioSport_Gallery-Images_BlueA5_1024x1024

De Bio Sport in-ear is nu online en in geselecteerde winkels verkrijgbaar voor 159,95. De hoofdtelefoons zijn er in het zwart, geel en blauw.