6×6 Overkill? Check de Kahn Land Rover Defender Flying Huntsman

Die gekke Mercedes 6×6 G63 AMG?  Autotuner Kahn ging de ‘concurrentie’ aan met de Defender 6×6 ‘Flying Huntsman’. Hij werd al eerder gepresenteerd in zowel een hardtop als een open versie, wat er dan nog overblijft? De Land Rover Defender Flying Huntsman 6×6 Soft Top.

Volg MADPAC op Instagram voor een blik achter de schermen!!

Download hier de gratis MADPAC app voor iPhone en iPad!!

De ‘Flying Huntsman’ neemt een Defender 110 en verlengt deze en maakt ‘m ook nog eens breder. Een derde as, maar ook een betere ophanging, betere remmen en een nieuw chassis. Onder de motorkap waarschijnlijk een 122 pk sterke diesel. Met twee ton kost ‘ie een ‘fractie’ van de Mercedes 6×6, maar daarvoor moet je wel een interieur met Harris Tweed trekken. En rood leer.

Kahn heeft enkel nog de foto hierboven vrijgegeven met de canvas soft top, meer info en foto’s van de safari offroader volgen in de komende maanden. Scroll voor nu nog even naar beneden voor hun vorige ‘open’ versie.

Kahn-Land-Rover-Defender-Flying-Huntsman-6x6-Pickup-00 Kahn-Land-Rover-Defender-Flying-Huntsman-6x6-Pickup-03 Kahn-Land-Rover-Defender-Flying-Huntsman-6x6-Pickup-01